TOROS ARGENTINOS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toros Argentinos. Meer weten? Ontdek meer

22 okt 2022 om 20:28 Toen ze net geopend waren heb ik daar gegeten en vond ik het geen aanrader. In het kader van iedereen verdient een tweede kans ben ik vandaag aangenaam verrast. Tijdens de spitstijd 15 minuten eerder bezorgd. Ribs waren prima en zeer warm.
2 sep 2022 om 21:42 Vroeg een biefstuk rare, express gedaan, want afstand etc. Ik kan je melden een leren schoenzool was net iets meer doorbakken. Ga hier nooit meer bestellen. Wat een hoop geld voor een teleurstelling.
24 aug 2022 om 20:03 patat was zacht, salade vies, de steeltjes van de pepertjes zaten er nog aan en de olijven overheersten de salade. vlees was te gaar
20 jul 2022 om 0:01 Slappe patat zonder zout. Droge kipfilet in kindermenu. Entrecote was 1 stuk vet met zeen. 40 euro in de prullenbak gegooid. Contact met eigenaar, krijg je nog een grote mond ook . Hier bestel ik nooit meer!!!!!!!
10 jul 2022 om 21:31 Food was very little, expensive and NOT tasty!!!!
8 jul 2022 om 7:09 Heerlijke biefstuk!! Love it!
24 jun 2022 om 9:32 Biefstuk was te doen, en gaar volgens opgave. maar de spareribs waren schandalig droog en zat amper vlees aan
6 jun 2022 om 21:31 Vlees was goed. Verkeerde saus bij spareribs. Bijgerechten marginaal/niet beschikbaar e/o geleverd na reclamatie (frites, voorgerecht, saus).
28 mei 2022 om 4:36 Taaie spareribs en muffe friet.
21 apr 2022 om 20:45 Patat en brood was slap carpaccio redelijk. Ben naar het restaurant gegaan, daar vriendelijk geholpen. Nieuw gekregen en bij thuis komst weer slap, zag er wel beter uit. Meneer gaat andere verpakking proberen. Een 10 voor de vriendelijkheid!!
14 feb 2022 om 21:31 Veel te prijzig niet waard. Stukje biefstuk besteld voor bijna €18 en dan nog los champignions voor bijna €5.. Als je biefstuk bestelt krijg je letterlijk alleen een stukje vlees.. Helaas ook last gekregen van mn buik. Bezorger las opmerking ookniet.
13 feb 2022 om 8:53 Best prijzig maar wel lekker